ABONAMENTE CURSURI ONLINE

Toate abonamentele de mai jos oferă ACCES COMPLET către cursurile online în format webinar oferite pe pagina PILULA ROȘIE.

Aceste cursuri sunt susținute în direct o dată pe lună și au o durată de aproximativ 3 ore. Ele conțin informație comprimată care poate fi ușor folosită pentru un curs de 1, 2 zile. Prin abonament, veți avea acces ori în direct ori veți putea urmări ulterior orice curs doriți.

Orice abonament oferă acces nelimitat la ARHIVA DE CURSURI.

Subiectele abordate sunt din domeniul decondiționării mentale și emoționale și lucrul cu harta genetică din profilele Human Design și Cheile Genelor.

Scopul acestora este de a înțelege mai bine natura umană și pentru a ne înțelege tiparele pentru a începe / continua procesul de decondiționare mentală și emoțională.

Ce înțelegere vei găsi în cursurile online?

1. Înțelegerea pașilor necesari pentru decondiționarea mentală și emoțională

2. Cum să lucrezi singur/ă cu profilele Human Design și Cheile Genelor

3. Înțelegerea drumului spre pace și liniște interioară

4. Cum te refaci după o suferință profundă

5. Cum să îi înțelegi mai bine pe ceilalți și să îi accepți mai ușor. Cum îți găsești persoana potrivită și/sau cum menții armonia în relație

6. Cum să te aliniezi astfel încât să simți că viața lucrează pentru tine (alinierea în sincron care duce la sincronicități și serendipitate). 

7. Cum să trăiești conform modului în care ești construit/ă astfel încât să te poți bucura cu adevarat de viață

Toate aceste puncte pot fi atinse cu acceptare și practică. Cursurile pe care le ofer nu oferă soluții rapide ci modalități prin care să înțelegi ceea ce se întâmplă pentru a simți puterea interioară pe care cu siguranță o ai. Abonamentul te ajută să te ții de proces și să îți ofere o direcție iar grupul de suport te ajută să mergi mai departe indiferent dacă îți este greu ori ușor.

 

Orlando

CALENDAR CURSURI

Calendarul de mai jos este cu caracter informativ. Îmi propun să fac aceste cursuri însă daca apar teme mai interesante sau cereți o anumită temă atunci îmi voi adapta calendarul în funcție de acestea.

 

MAI 2018 – HUMAN DESIGN – Cum să citești bodygraph-ul fără a ține cont de tipologie? PARTEA I – Incursiune în centrele de conștientizare și cele trei tipuri de canale (de recunoaștere, răspuns și manifestare)

IUNIE 2018 – HUMAN DESIGN – Cum să citești bodygraph-ul fără a ține cont de tipologie? PARTEA II – Incursiune în canalele tribale (circuitul tribal)

IULIE 2018 – HUMAN DESIGN – Cum să citești bodygraph-ul fără a ține cont de tipologie? PARTEA III – Incursiune în canalele individuale (circuitul individual)

AUGUST 2018 – HUMAN DESIGN – Cum să citești bodygraph-ul fără a ține cont de tipologie? PARTEA IV – Incursiune în canalele colective (circuitul colectiv)

 

ARHIVĂ CURSURI

Aceste cursuri le puteți găsi deja pe platformă și le puteți vizualiza cu orice abonament:

MARTIE 2017 – HUMAN DESIGN-  Cum să intri în relația/jobul potrivit în funcție de modul în care ești construit/ă?

APRILIE 2017 – CHEILE GENELOR Echilibru intern și sincronicități

MAI 2017 – CHEILE GENELOR – Cum să treci peste perioadele dificile din viața ta?

IULIE 2017 – HUMAN DESIGN – Punctele forte și vulnerabilitățile din centrii HD? Cum sa recunoaștem condiționarea din centrii?

BONUS – Punctele și vulnerabilitățile tipologiile HD

AUGUST 2017 – Linii și profile în Cheile Genelor / Human Design – cum să recunoaștem și să vindecăm rănile aferente acestora și să ne acceptăm mai ușor pe noi dar și pe ceilalți.

OCTOMBRIE 2017 – Metoda observării în decondiționarea mentală și emoțională. Primii 2 ani ai procesului și cum să treci mai ușor peste provocări.

NOIEMBRIE 2017 – Secvența de Activare (Cheile Genelor). Parcurgerea celor 4 sfere și a liniilor aferente acestora.

 

ABONAMENTE (PREȚURI ÎN EURO)

IMPORTANT: Site-ul Pilula Roșie folosește procesatorul Braintree Payments, o marcă asociată celui mai mare procesator de plăți din lume PayPal, de aici și necesitatea plății în euro și nu în lei. Este nevoie doar o singură dată de introducerea datelor plății, ulterior, în fiecare lună, suma aferentă abonamentului pe care îl alegeți va fi extrasă automat din contul dumneavoastră. Oricând puteți opri abonamentul și plățile folosind butonul “Oprește” din secțiunea “Contul meu”. Pentru orice situații apărute vă rog să trimiteți un email către adresa orlando@redpill.ro.

Prețul unui curs online este între 150 și 250 lei iar prețul unei sesiuni fără abonament este 300 lei. Abonamentele de mai jos oferă și r

Împreună pentru liniște și pace interioară