PILULA ROȘIE

Abilitatea esențială pe care cei mai mulți nu o au

Autor: Orlando Stoicescu 

Nimic nu afecteaza mai mult relatiile inter-umane si deci comunicarea ca „luatul personal”. Daca ne-am indeletnicit cu acest hobby falimentar nu avem decat sa ne plangem ca relatiile noastre de orice natura sunt de la sub orice critica in jos. Oare totul trebuie luat personal?

Totul e legat de noi?

Nici gand, dintr-un motiv super simplu: nimic nu e personal in exteriorul tau. Doar ce e in interiorul tau e personal. E logic, ar spune Spock din Star Trek insa atat de putin inteles. Orice iei personal de fapt se leaga de o posibila problema / trauma nerezolvata din trecut.

Asa ca atunci cand simti ca „te ataca” cineva verbal nu reactiona si observa-te, observa de unde izvoraste durerea. In loc sa o exteriorizezi, fa ce trebuie, uita-te in interior pentru ca acolo e raspunsul, doar nimic nu e personal in exteriorul tau. Doar si vorba „te ataci” iti arata sursa…

O persoana care nu ia nimic personal din exterior este o persoana inteleapta si de aceea aceasta e una dintre abilitatile cele mai inalte pe care le putem obtine in viata asta.

Mai ai de gand „sa te lasi atacat/a” de exterior? Mai o „iei personal”?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.