PILULA ROȘIE

A face sex sau A face dragoste?

Autor: Orlando Stoicescu 

Pentru pilula de astazi am ales un subiect usor tabu si motivul pentru care acesta este tabu, stiti bine, e din cauza tiparelor/filtrelor mentale pe care le-am prins din jur. Si ca orice din lumea aceasta, actul sexual poate fi privit din prisma nivelului de intelegere de la care este practicat.

Sa privim din nou harta constiintei a lui Hawkins si observam ca a face sex cu cineva de la nivelul de mandrie (175), furie(150), dorinta(125) chiar daca exista si urme de iubire(500), acceptare(350), bucurie(600) va duce la crearea unei energii destructive deci la distrugerea cuplului (nu degeaba psihologii avertizeaza de acel moment dupa actul sexual cand unii parteneri simt subtil un sentiment de respingere). E ca si cum am avea un foc aprins si am arunca apa pe el. Apropierea si conexiunea dispar imediat si chiar daca hormonal se simte bine, cei doi raman cu un sentiment de gol inauntru si deci cu nevoia de a cauta in alta parte actul care le va umple acel gol. Pentru aceasta pilula, am denumit acest proces – a face sex.

Conteaza enorm nivelul la care ne-am stabilizat pentru ca de acolo pornesc toate actiunile si chiar si actul sexual. Acesta daca incepe de la un nivel superior (peste 200) poate contine dorinta, furie sau mandrie insa nu acestea vor fi fortele dominante ci vor fi combustibilul pentru frecventa superioara. E ca si cum, in cel mai bun mod cu putinta, punem benzina pe foc. Apropierea creste si focul ramane puternic, energia este creativa si plina de vulnerabilitate, asumare si acceptare si actul este hranitor cu adevarat. Sa ii zicem acestui proces – a face dragoste.

Oare care e de dorit: a face sex sau a face dragoste? Pentru a ajunge unde ne dorim mai intai ne ridicam nivelul propriu de intelegere si chiar daca partenerul/a nu imparte acelasi nivel, inconstient are de ales: isi ridica nivelul ori pleaca. De aceea intr-o relatie e nevoie doar de o singura persoana pentru a functiona.

O zi frumoasa plina de dragoste,
Orlando

 

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.